Intervistë 360 gradë me Pional

I ftuar për të performuar në In-Store Sesson nga Electronic Beats në Shqipëri, Pional për mikrofonin tonë ka zbuluar disa të fshehta që nuk i dinim. Ai ka treguar se çfarë muzike pëlqen, clubet ku ka dëshirë të luajë, DJ e tij të preferuar, por jo vetëm. Ai ka folur edhe për antipatitë e tij ndaj kolegëve të caktuar  si dhe planet e së ardhmes. Pas superfestës që na dhuroi këtë të shtunë, ai na dha edhe mundësinë të njihnim diçka me tëpër nga jeta e tij personale. Ndiqni intervistën e plotë për të shuar edhe ju kuriozitetin.