Electronic Beats Students' Fest

Electronic Beats Student’s Party të enjten, 14 dhjetor, ora 17.00 në hyrjen e Qytetit Studenti me Dj Ndreko, Dj Moss, Xheisara Frisku, Revolt Klan, Grupi Lynx dhe FlorBana.