Electronic Beats Urban Culture Festival

Electronic Beats Urban Culture Festival, të premte dhe të shtunë, 8 dhe 9 dhjetor te Minus 1 dhe Piramida me Asian Dub Foundation Sound System, NR, Draft, Erblin Bajko, Positive Cuts, Funky Villainz, Besa M, Ivi Abazi, Leo Ciko dhe Minimim.