Jeff Mills soundtrack, një fim i harruar që nga 1902

Jeff Mills ka krijuar një vend interesant për veten e tij si një kompozitor i Soundtracks techno për filma të errët. I fundit është një kompozim klasik slinet sci-fi i vitit 1902 "Një udhëtim për në Hënë". Kjo është në vazhdën e punëve të tij për Fritz Lang’s Metropolis and Walther Ruttman’s Berlin: Simfonia e një Metropoli. Sic raporton Resident Advisor ajo do të jetë e disponueshme me anë të DVD dhe Blu-Ray, në një CD të soundtrack-ut gjatë vitit 2017.
Videot më poshtë do tju qartësojnë më shumë se për cfarë bëhet fjalë.