MUAJ I RI, ANIME TË VJETRA!

Për ne, filmat më të mirë në botë janë një katalizator i shpejtë për imagjinatën, referencat, shakatë dhe batutat më të zgjuara. Pra, je shumë lart nëse ke parë filma që kanë bërë namin në kinema, ose anime që e kanë çuar kinemanë nja 10 vite para. Ose dhe më shumë, por asnjëherë më pak.

 

Spirited Away

Kjo anime ka kaq shumë referenca! Që duhet ta shikoni patjetër, kjo nuk duhet diskutuar. Fare, nuk ka asnjë kompromis.

 

Grave for the Fireflies

Blini facoleta të buta sepse do të qani më shumë me këtë anime sesa për atë provimin që keni mësuar dhe nuk e keni marrë.

 

Paprika

Mendoni se ëndrrat nuk mund të kontrollohen? Shikoni “Paprika”, lexoni “Pallati i Ëndrrave” nga Ismail Kadare dhe do keni frikë të ëndërroni!

 

Princess Mononoke

Thjesht duhet të ndihemi të nderuar që kemi jetuar në të njëjtën epokë me Miyazaki-n! Nëse nuk keni parë, ose nuk keni plan t’i thërrisni mendjes dhe ta shikoni, mos u ankoni nëse nuk miq.

Aktivizoni paketën Stream On me 20GB të dedikuara për video dhe shikojini të gjitha brenda natës. Kemi besim se mund t'ia dilni :D