DISTURBED, I PANJOHUR PËR YOUTUBE, SHUMË I NJOHUR PËR PUBLIKUN.

Në 13 tetor të këtij viti, Disturbed e dogjën skenën e Milwaukee, sepse janë thjesht një prej grupeve më të mira në botë!

Vokalisti David Draiman, kitaristi Dan Donegan, bateristi Mike Wengren dhe basisti John Moyer bashkuan forcat (si Power-Rangers) dhe dhuruan një performancë që e elektrizoi dhe e ngriti peshë publikun.

Disa momente nga performanca e jashtëzakonshme u rezervuan për Chester Bennington (vokalisti i Linkin Park) dhe Vinnie Paul (Pantera), në kuadër të muajit të ndërgjegjësimit të shëndetit mendor.

Surpriza e mbrëmjes? In This Moment si të ftuar specialë!

Tani, shikoni sesi Disturbed i vënë literalisht flakën skenës:

Nëse nuk keni si ta shikoni sepse shpenzoni gjithë MB me video në internet, aktivizoni paketën Stream On dhe vazhdo të shikosh performancën e preferuar me plot 20GB, të vlefshme për Youtube dhe Netflix. Nuk e dimë se çfarë do të bënit pa ne!