DIPLO DHE CHARLI XCX SJELLIN REMIKSIN E “WANNABE” TË SPICE GIRLS

Hiti i famshëm e grupit anglez, Spice Girls është remiksuar nga Diplo + Herve Pagez dhe shoqërohet me vokalet e Charli XCX. Produksioni nën titullin “Sipcy” vjen me një video muzikore futuristike me delfinë fluturues.

Nuk jemi të sigurtë nëse kjo këngë do arrijë majat në nivelin që Spice Girls arritën në 1996, ama pak por e sigurtë që radiot do e luajnë pafund.