MINUS1 by Electronic Beats

Minus1 tashmë është bërë festa më e rëndësishme në vend për zhanre urbane si Hip Hop, Grime, Dub, Reggae dhe Drum and Bass.
DJ Vadim në miks, Demolition Man dhe INJA ne mikrofon nga UK do të na ofrojnë një performancë 360gradë që fillon me Reggae dhe Hip Hop për të vazhduar me Grime, Jungle dhe Drum and Bass. Eventi nis në orën 21:00.