TRACK OF THE DAY: WE APPRECIATE POWER

Grimes, artistja kanadeze e njohur për frymën futuristike në muzikë, dhe për marrëdhënien me boss-in e Tesla-s, Elon Musk nuk rresht së prodhuari muzikë që sjell novacion.
“We Appreciate Power” është një produksion i cili është krijuar tërësisht nga muzikantja dhe që në qendër mban relatat njerëzore me ato të inteligjencës artificiale.
Nü metal është rryma të cilën kritikët i kanë atribuuar këngës, por influenca elektronike në të është qartësisht e dallueshme.
Ju urojmë një ditë të këndshme ndërsa shijoni muzikën e Grimes. Peace!