PSYCHEDELIC TRANCE NË WE ARE ONE FESTIVAL NGA VENUS VISIONARY

Venus Visionary, organizatorët e eventeve psychedelic trance në Tiranë, sjellin edicionin e tretë të festivalit “We are One”.
Me një foni të veçantë, dekorime të reja dhe aktivitete të ndryshme, “We are One” garanton një eksperiencë autentike. Artistë nga e gjithë bota do të performojnë për të krijuar një atmosferë unike duke na ftuar për t’u bashkuar nën energjinë e Venusit nga data 10 deri më 12 të këtij muaji!

Për më tepër informacion, vizitoni eventin e Venus Visonary ne Facebook.

Më poshtë do të gjeni line up-in sipas skenave përkatëse.