10 TRACKS HOUSE MË TË MIRA ME PIANO NDËR VITE

Piano është një nga instrumentet muzikore më të përdorura dhe më të pëlqyera në muzikë. Përdorimi i saj është i përhapur në të gjitha rrymat e mundshme dhe sigurisht që nuk mund të mungonte edhe në muzikën House. Më poshtë do të gjeni një listë me 10 Tracks të periudhave të ndryshme.