NJIHUNI ME CLUB-IN E RI TË BUDAPESTIT KID UNDERGROUND ME KËTO FOTO NGA SKENA TECHNO E QYTETIT

  • Një gjeneratë e re ravers (ose frekuentuesish të rave-it) Hungarez po kombinojnë modën ekstravagante me muzikën agresive.

 

Skena e technos së Budapestit ka qenë në lulëzim prej vitesh. Megjithatë duket sikur është vërtet fuqishëm për momentin. Koleget tanë të Electronic Beats Hungari na dërguan se fundmi një seri me foto të kapura nga fotografi i zonës Adam Csabi. Fotot tregojnë një vale të re të rinjsh club-esh të cilët po mbushin festat e qytetit me stil mode tepër avangardë që është plot ngjyra dhe e frymëzuar nga vitet 90. Sipas editorëve tanë, ata sjellin nga kultura gabber Holandeze si dhe nga turmat festive CXEMA në Kiev: kostume sportive, atlete sportive të mëdha, syze dielli të vjetra qesharake, rroba të vjetra si dhe pak më shumë të zezë.

 

Csabi është një prej këtyre ravers të rinj, dhe ai sjell me vete kamerën e tij nëpër festa. Fotot poshtë janë marrë nga ambiente të ndryshme që përfshijnë club-e të vjetra të preferuara si LARM, ILL PANORAMA dhe vende të rizbuluara së fundmi rave si Feszek – një club i pa rimodeluar i cili sipas ekipit tonë të zonës “duket sikur po feston në 1986 në një vend nëntoke ndërkohe që regjimi komunist sundon sipër.” Gjithashtu mund të gjejmë edhe foto nga