10 FILMA HORROR PËR NATËN E HALLOWEEN

Nata e Halloween supozohet të jetë e frikshme. Për të gjithë ju që nuk keni ndonjë dëshirë të madhe për të festuar, duke veshur një kostum dhe pirë alkool, opsioni më i mirë është një film i horror. Ose më shumë se një. Sa të rrimë t’ju shpjegojmë se për çfarë flet secili film, më mirë shihni traler-at dhe zgjidhni vetë.

  1. The Conjuring (2013)

 

  1. Drag Me to Hell (2009)

 

  1. The Babadook (2014)

 

  1. It Follows (2014)

 

  1. The Conjuring 2 (2016)

 

  1. The Mist (2007)

 

  1. 28 Weeks Later (2007)

 

  1. Cloverfield (2008)

 

  1. Insidious (I) (2010)

 

  1. I Saw the Devil (2010)