IDE TË THJESHTA PËR KOSTUME HALLOWEEN-I

Pra... Halloween është të mërkurën në datë 31. Edhe pse mund të keni parë njerëz të maskuar dhe të lyer fundjavën që sapo lamë pas por e vërteta është se Halloween-i është në datë 31 tetor!

Shumë prej nesh mund ta marrin me përtesë këtë festë pasi është thjeshtë një asimilim i kulturës Amerikane. Nga eksperienca personale, ka ndodhur që kur më pyesnin për të festuar Halloween-in kam kthyer përgjigjen tipike “nuk kam nerva”. Gjithmonë ka ndodhur që kur ka ardhur data 31 më kanë ardhur nervat dhe më ka kapur një stres për të gjetur një kostum të improvizuar keq. Fatmirësisht në ditët e sotme interneti nuk mungon dhe nuk mungojnë as njerëzit e papunë të cilët e vrasin mendjen për lloj-lloj budallaqesh në vendin tonë. Më poshtë do të gjeni dy video që sugjerojnë kostume në minutën e fundit.

Nëse je një vajzë ndiq këtë video:

 

Nëse je një djalë ndiq këtë video: