Battery_party me Henry Saiz

Ju presim në datë 7 Shtator në #BATTERY_PARTY tek Pazari i Ri. Për herë të parë organizojmë një festë ku mund të argëtohemi dhe të mësojmë per nevojen e riciklimit të baterive.