LEXO MË SHUMË PARTY

Bashkohu me ne në #LEXOMESHUME_PARTY me libra të mirë dhe muzikë të mirë. 
Merr edhe një libër, për ta dhuruar tek LibrAria dhe le të festojmë së bashku me Peter Pan Quartet dhe DJ e tu të preferuar.