Colour Day Festival Albania 2018

Ti je mbreti dhe mbretëresha i/e ëndrrave të tua!
Në 12 maj 2018 vjen për herë të parë Colour Day Festival, festivali më i madh dhe më shumëngjyrësh të fton të ngjyrosësh ëndrrat e tua!