Record Store Day 2 - Pazari i Ri

12:00 - 22:00 
Prej 11 vitesh tashmë në mbarë botën, të shtunën e tretë të Prillit, dashamirës dhe koleksionistë të Vinyl organizohen nën ombrellën e Record Store Day.