10 HERË KUR GER KACERJA KA QENË DJ MË FUNNY QË NJOHIM

Gjatë natës ai është pa asnjë dyshim ndër DJ-të më të mirë që kemi, por gjatë ditës Ger Kacerja është shoku që të gjithë do donim të kishim në Facebook. Publikimet e tij janë plot humor, autoironi dhe lehtësisht të aplikueshme në jetën e të gjithëve ne.
Ndaj, teksa presim që DJ më i famshëm nga Durrësi të sjellë muzikën e tij të pangatërrueshme gjatë #Battery_Party tek Pazari i Ri, po ju lëmë të shihni vetëm disa nga momentet kur të gjithë kemi qenë mjaftueshëm të lumtur që Geri na e pranoi friend request-in.Kur zgjodhi për cover photo dajakun, plakun dhe ateizmin.

 

Kur nuk ngurroi të shpaloste krenarinë durrsake.

 

Kur situata u bë serioze.

Kur të gjithë ne ishim Ger Kacerja.

 

Kur ishte komentatori më i ndjekur i botërorit.

 

Kur një fjalor shpjegoi gjithçka.

 

Kur situata vërtetë kishte dalë jashtë kontrollit.

 

Kur shkroi falenderimin më origjinal të vitit për ditëlindje.

 

Kur priste vitin e ri me çunat në Discobox.

 

Kur zgjodhi që nga Ger Kacerja të bëhej T’dalshin Tomthat.