BEN KLOCK, ÂME B2B DIXON, TINI DHE SHUMË TË TJERË DO TË LUAJNË NË FESTIVALIN TONË NË BUDAPEST NË SHTATOR

Festivali do të zhvillohet nga data 13 – 15 Shtator.

Telekom Electronic Beats është krenar të prezantojë rikthimin e festivalit të tij në qytetin e Budapestit. Eventi do të zhvillohet nga data 13 deri më 15 shtator dhe do të performojnë disa nga artistët tanë të preferuar.

Raundi i parë i artistëve të konfirmuar do të përfshijë Ben Klock, tINI dhe ISAbella, ŽAGAR, Âme b2b Dixon.

Festivali do të zhvillohet në Várkert Bazár (me disa evente sekrete/speciale që do të zhvillohen në hapësira të përzgjedhura të qytetit).

Blini biletën për festival këtu. Eventin në Facebook e gjeni këtu. Dhe për më shumë informacion mund të kontrolloni kalendarin këtu.