ILUSTRIME MBI JETËN NË DITËT E SOTME QË DO JU VËNË NË MENDIME.

Shumë artistë zgjedhin të flasin për tema të vështira e të ndërlikuara përmes punës së tyre në mënyrë që shikuesit të mendojnë e t’i shohin problemet nga këndvështrime të ndryshme. Stephan Schmitz është një ilustrues zvicerian i cili përdor ngjyrat, format dhe iluzionet optike për të treguar histori të ndërlikuara në një imazh të vetëm. 


Shumë prej punëve të tij kanë një ndjesi surrealiste, duke treguar atë që fshihet në realitetin tonë. Për më tepër, ja disa nga punët e tij më interesante.

 

 

Të gabosh për të arritur suksesin

Marrëdhënia midis vajzës e babait dhe dashuria e pakushtëzuar

 

Vetmia dhe mediat sociale

 

Shpëlarja e trurit

Të punosh për një marrëdhënie

Të pranosh ato çka nuk i ndryshon dot

Luhatjet e humorit

Tradhtia

Kam një mendim të pabazuar në fakte, por do e them

Dashuria e pamundur

Vera më e nxehtë në histori?

Konflikti midis brezave

T’i bësh ballë frikave të tua

Dhuna psikologjike në marrëdhënie

Problemet martesore

Kimikatet e rrezikshme në paketimet ushqimore

Misofonia – Bezdia e tejskajshme nga disa zhurma të caktuara që bëjnë njerëzit

Më shumë teori se praktikë në universitete

Vajza që shfrytëzojnë djemtë për interesa ekonomike

Krimet kibernetike

Ai do të lerë vetëm në kohët e vështira

Të bëhesh i famshëm përmes internetit