10 KËNGË QË DUHEN DËGJUAR NË NJË UDHËTIM

Është e pamundur të bësh një udhëtim pa pasur muzikë. Sado llafazanë (dallavere do ishte fjala që do më pëlqente të përdorja në këtë rast, por “morali” nuk ma lejon) të kemi mbledhur në një makinë të vete, do vijë një moment që të gjithë do mbyllin gojën dhe do ngrihet volumi në maksimum. Shijet muzikore janë të ndryshme dhe është e vështirë që të gjithë të bihen dakord. Amerikanët kanë një shprehje “Old but gold” që do të thotë: e vjetër por e artë. Për këtë arsye kemi vendosur 10 këngë të vjetra Rock. Janë dëgjuar gjithandej por nuk të mërziten kurrë. Ajo që është më e rëndësishme është se të japin një lloj euforie të çuditshme.

 

  1. Depeche Mode - Personal Jesus
  2. No Doubt - Hella Good
  3. Jet - Are You Gonna Be My Girl
  4. INXS - Need You Tonight
  5. Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
  6. Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama
  7. Steppenwolf - Born To Be Wild
  8. AC/DC - Highway to Hell
  9. Joan jett The Blackhearts - I love Rock n roll
  10. Bon Jovi - It's My Life