#perplazhin_cocktail

 

 TELEKOM ELECTRONIC BEATS PREZANTON #PERPLAZHIN_COCKTAILS.

 

Ne kombinojmë argëtimin me dëshirën tonë për të pastruar plazhin dhe do të organizojmë një festë të madhe në Jalë – por këtë herë, në vend që ta lëmë plot me shishe birre dhe gota plastike do e lëmë të pastër. Diçka që duhet të bëjmë çdo ditë, të gjithë. Mbështesni këtë kauzë dhe të fillojmë të mbajmë mjedisin e pastër.

Mësoni më shumë:

http://electronicbeats.al/ketajemine/perplazhin.html