Ky Software i Ri ju Lejon të Krijoni një Pjesë Tekno Brenda pak Minutave

Korg Gadget është një ndërfaqe intuitive që ju lejon të krijoni hite piste në 12 hapa.  

Tregu i software-ve për prodhim muzike ka lulëzuar përgjatë viteve të fundit, duke nënkuptuar që muzikantët aspirues kanë një sërë aplikacionesh për desktop dhe telefon në dispozicion për nevojat e tyre të produksionit. Një nga produksionet më impresionuese është Korg Gadget. Intuitiv dhe i fuqishëm, Gadget gjendet i gatshëm në version iOS për iPhone, iPad dhe Mac dhe inkorporon një sërë nxitësish sintetizues të Korg të zhvilluar përgjatë viteve të fundit, si Mono/Poly dhe ARP Odyssey.

Pra si të përfitohet nga tiparet e Gadget? Cilat janë disa nga efektet dhe cila është ngarkesa që përballon software? Ask Audio ka një guidë të detajuar që ju lejon të ndiqni 2 hapa për të krijuar pjesë tekno. Lexoni më shumë këtu.