Këta Janë Sozitë Historike të 9 DJ Tanë të Preferuar

Bëmë pak punë kërkimore, në aplikacionin e ri të Google Arts & Culture.

Një sensacion i ri po pushton internetin në formën e një tipari të ri të aplikacionit Google’s Arts & Culture. I lejon përdoruesit të bëjnë selfie dhe të gjejnë protrete të ngjashme nga muzetë dhe koleksionet kudo në botë.

Aplikacioni përdor një teknologji kërkimi të ndërlikuar. Ne e përdorëm për të zbuluar me kë ngjajnë DJ tanë të preferuar.

Rezultatet flasin vetë.