Miksimi më i Fundit Tekno i Charlotte de Witte do t’ju Ndihmojë të Kaloni Dimrin

DJ nga Belgjika e ngroh situatën në shfaqjen B.Traits të BBC Radio 1.

Nëse mendoni si ne, muajt e gjatë edhe të ftohtë të dimrit nxisin sezonin e teknos. Kështu që miksimi i ri i Charlotte de Witte për BBC Radio 1 ju bën ta kuptoni realisht, me tingujt hipnotikë që ajo i përshkruan si kontributin e saj për serinë Played Out.

Dëgjoni miksimin dhe njiheni këtë DJ në profilin e përgatitur për Electronic Beats TV, më poshtë.