Kraftwerk Sapo Fitoi Çmimin si Albumi më i Mirë Dance/Electronic në Grammys

Legjendat e Düsseldorf morën me vete në shtëpi Grammy e tretë, dhe sistemi i zërit Tonite i  LCD fitoi Best Dance Recording.

Natën e kaluar, Kraftwerk shtoi një Grammy tjetër në stivën e arritjeve që kanë koleksionuar gjatë karrierës së tyre muzikore: çmimi Best Dance/Electronic Album për përpjekjet e tyre 3-D The Catalogue Është Grammy i tretë i grupit, ndërkohë që morën një Çmim Për Arritje dhe u pranuan në Hollin e Famës në vitet 2014 dhe 2015, respektivisht.

Sistemi i zerit LCD, banda me vendodhje New York, që ia kushtojnë një pjesë të mirë të suksesit punës së Kraftwerk, që fituan çmimin Best Dance/Electronic. Pas marrjes së shumë nominimeve në Grammy-t më parë, grupi i drejtuar nga James Murphy mundën Gorillaz, Bonobo dhe ODESZA me albumin e tyre të vitit 2017, Tonite.