Sa kohë lexojmë?

15 deri në 19 vjeç - 4.2 minuta në ditë.
20 deri në 24 vjeç - 10.2 minuta në ditë.
25 deri në 34 vjeç - 7.8 minuta në ditë.
Dhe kjo qëndron vetëm për pushimet, kur kemi gjithë kohën për veten.

A është kjo gjenerata jonë?

A jemi ne një gjeneratë e paedukuar dhe e trashë? Jo, sepse konsumojmë më shumë informacion se çdokush tjetër. Por ne jemi gjenerata që i lidhim librat me diçka... të kotë.
Kauza jonë është të ndryshojmë këtë perceptim.

Telekom Electronic Beats prezanton #LEXOMESHUME_PARTY.

Ne besojmë se çdo libër ka një jetë për të jetuar dhe duhet jetuar në sytë e shumë lexuesve. Për këtë arsye të gjithë do të duhet të dhurojnë një libër për hyrjen në festë.
Të gjithë librat do t’i dhurohen LibrAria