Revolucioni milenial.

Nëse ka diçka që mund të pohojmë për gjeneratën tonë është se ne kemi krijuar fjalë si : novator, sipërmarrës, ndarjen e ekonomisë, etj. Ne po bëjmë një revolucion. Ne zgjidhim probleme të vjetra por gjithashtu krijojmë të reja për t’i zgjidhur sërish

Nuk eshte e ardhmja emocionuese ,ne jemi emocionues.

Deri tani teknologjia po na ndihmon që të zgjidhim më shumë probleme dhe të meta të shoqërisë tonë. Një nga këto është bullizmi kibernetikë. Është një fenomen i epokës sonë që ka nevojë për zgjidhje. Misioni ynë është të rrisim ndërgjegjësimin dhe të ndihmojmë njerëzit të mbrojnë vetveten. Në të njëjtën kohë po përpiqemi të gjejmë një zgjidhje novatore.

Telekom Electronic Beats prezanton #CYBERBULLYING_HACKATHON.

Ne do të organizojmë një hackathon për t’i dhënë një zgjidhje bullizmit kibernetikë. Gjithkush janë të nevojshëm: novatorët, disenjatorët, shkrimtarët, programuesit, strategët, tregtarët pra çdo kush që ka një ide për të ofruar. Ne duam t’i shpërndajmë mendimet tona, idetë tona dhe t’i kthejmë në diçka me të madhe, më të mirë. Një botë me më pak bullizem kibernetikë.