Ne po ecim perpara…

Përveç qejfit, udhëtimeve, përvojave të reja, ndarja e çasteve, gjenerata jonë ka nxitjen për të ndryshuar gjërat. Për të bërë botën një vend më të mirë për të gjithë. Ne jemi brezi që shpërndajmë çdo ditë historinë tonë në telefon dhe në çdo rrjet social te mundshëm. Por, ne gjithashtu jemi brezi që mund ta shikojmë botën nën një sulm gjigand mjedisor, pra ne jemi duke ngritur zërin lart duke përdorur të gjithë fuqinë e Internetit.

…dhe ne dimë cilin drejtim të ndjekim.

Ne jemi rritur duke kuptuar ndarjen midis një bote online dhe offline , dhe jemi të aftë për të kuptuar se teknologjia ka ndryshuar jetën tonë për më mirë, por gjithashtu dhe për më keq. Duke u rritur kërkesa për energji rritet dhe kërkesa për bateri: bateri të llojeve të ndryshme, bateri të madhësive të ndryshme, kadmium, litium, alkaline, zink…lista është e gjatë. Dhe bateritë janë toksike, çdo lloj i tyre. Fatkeqësisht përfitimi i botës online është dehës, dhe për këtë fakt duhet të jemi të vetëdijshëm.

Telekom Electronic Beats prezanton #BATTERY_PARTY.

Do të jetë e mbushur me energji, si gjithmonë, por do të ofroj diçka më shumë. Ne duam të mbledhim bateritë dhe t’i riciklojmë ato. Në mënyre që të hyni në party duhet që të sillni 10 bateri të skaduara. Bateritë do të jenë bileta juaj. Dhe këto batëri do të riciklohen. Nuk është ndonjë punë e madhe, por sigurisht një fillim i mbarë dhe një mënyre e mirë për të dhëne mesazhin se si duhet t’i trajtojmë bateritë.