SHKARKO TANI!

Plotesoni kontaktet tuaja:

Lexo Kushtet dhe Afatet e përdorimit.

sonny k. elson

(Photographer and Filmmaker, Model Agent)

sara kolami

(TV Host, Model, Actress, Fashion Blogger)

rubin beqo

(Co-founder of Tulla Culture Center, Curator and DJ)

sara kapo

(Art & Design student, Singer, TV host and Music Director)