Shikoni intervistën e parë live të MURDOC dhe 2D

Jini më pranë Gorillaz se kurrë më parë duke shikuar këtë video të plotë të jetës së tyre Q&A.

Ne ishim me fat që u ulëm këtë pasdite me Murdoc dhe 2D të Gorillaz në intervistën e tyre të parë gjatë qëndrimit në Londër.
Anëtarët e grupit i janë përgjigjur pyetjeve të fansave në mbarë botën në një bisedë sa argëtuese dhe të gjatë me MistaJam.
Kanë biseduar rreth risive teknologjike që kanë sjellë në bashkëpunim me Telekom Electronic Beats, aplikacionin e ri , The Lenz dhe aplikacionin e vet Gorillaz.

Bashkëpunimi i Telekom Electronic Beats me Gorillaz do të bëjë ta shohim grupin në katër koncerte që do të realizojnë ata këtë verë në Europë.
Më 14 Qershor në Warsaw , në Budapest me 16 Qershor, më 18 Qershor në Katowice, dhe në Këln më 20 Qershor.
Te tjera të reja shumë shpejt do ti ndajmë me ju.
Shikoni intevistën e plotë këtu.