Shikoni mbretërinë e koleksionit muzikor të Frankie Knuckles

Kur Frankie Knuckles Dj dhe producenti që njihet për prodhimin e muzikës house të Chicagos u nda nga jeta në vitin 2014, la pas një trashëgimi mbreslënëse për muzikën. Përvec meritave të Knuckles për lindjen zhanrit të muzikës house, puna e tij njihet edhe në koleksionimin e zhanreve të ndryshme muzikore si disko, jazz dhe soul.
Në vitin 2015 Chicago Reader hodhi një vështim të përparuar në të dhënt e tij, dhe tani Fondacioni Frankie Knuckles ka lancuar një video paraprake të arkivit të paçmuar muzikor, i cili ka 2 vjet që banon në Theaster Gates’s Stony Island Arts Bank në Chicago dhe ju mund ta shikoni më poshtë.