Telekom Electronic Beats sjell aplikacionin The Lenz

Augmented reality, tashmë mund të jetë pjesë e realitetit tuaj në saj të aplikacionit të ri të Telekom Electronic Beats, që quhet. The Lenz. I disponueshëm në iOS dhe Android, aplikacionin që mund ta shkarkoni falas, transformon çdo sipërfaqe magenta në një portë virtuale. Kjo ju lejon të shikoni përmbajtjen ekskluzive të Gorillaz, në saj të partneritetit tonë me grupin.
Gjatë javëve të ardhshme do të shtohen edhe video dhe grafika të reja duke i lejuar fansat të afrohen më shumë se kurrë më parë.
Krahas aplikacionit The Lenz, dhe konferencës që pritet të mbahet sot në Londër, partneriteti i Telekom Electronic Beats me Gorillaz, do të sjellë grupin me 4 koncerte të mëdha nën ekskluzivitetin tonë këtë verë në: Varshavë më 14 qershor, Budapest më 16 qershor, Katowice më 18 qershor, dhe Këln më 20 qershor. Të tjera informacione do të jenë në dispozicion së shpëjti.