Box.fm transmeton muzikën dance underground të Indisë në të gjithë botën

Kultura e muzkës dance undergound është përhapur me një shpejtësi të paparë. Një nga pasojat e saj është përhapja e radiostacioneve  online dedikuat komuniteteve lokale. Boxout.fm është një stacion i ri në Indi, i pari i këtij lloji, që fokusohet në skenën indjane. Sipas themeluesit të sajtit Boxout.fm, egziston që të të plotësojë nëvojat e komunitetit, të ndihmojë të rritet dhe të japi një perspektivë të saktë mbi skenën kulturore dhe muzikore në rritje të Indisë.  Tune këtu,  ndërsa disa nga"Boxout Seancat" e tyre këtu.