A është kjo paisje e ardhmja e DJ-ingut?

Teknologjia e të bërit DJ është duke kaluar në një revolucion shumë serioz vitet e fundit. Risia më e fundit në dyqane është Z-Jay, është një ide e re për Dj-izmin që konsiston në një tabletë me tre ekrane te lidhura me njëra-tjetrën.
Ajo ka gjithashtu 265GB memorie, Bluetooth për tu lidhur kufjet, dy karikues ndihmës dhe mban bateri 5 orë.
Për të mësuar më shumë rreth kësaj mrekullie teknologjike klikoni këtu.