Shikoni disa nga fotot më të famshme të viteve '90 në Mbretërinë e Bashkuar

Disa ditë më parë, ne kemi postuar një seri fototsh nga Exist to Resist, një album esencial që merret me dimensionet politike të jetës së furishme të viteve '90 në Mbretërinë e Bashkuar. Por tashmë ne posedojmë disa foto te tjera të asaj periudhe dhe menduam t'i ndajmë me ju, për të rikujtuar aktivizimin politik dhe muzikën e të rinjve në ato vite te arta. Më poshtë janë fotot tona të preferuara, por ju mund t'i shihni të gjitha këtu.