Paul Kalkbrenner do të rikthehet me një tur koncertesh

Në vitin 2014 Paul Kalkbrenner lancoi Back To Future mixtape, një koleksion me  remix-e të ndryshmë që tregonin historinë e muzikës techno në Berlin dhe që padyshm pati shumë sukses. Tani Paul Kalkbrenner ka vendosur ta rikthejë këtë udhëtim muzikor në një seri koncertesh të frymëzuar nga Back To The Future. Ky tur do të zhvillohet nga vende të vogla dhe intime, gjë e pazakontë për DJ e famshëm i cili është mësuar të luajë vetëm para turmave të mëdha. Më poshtë gjeni datat dhe vendet e këtyre takimeve.

07.04.2017 Berlin, Columbiahalle:
13.04.2017: Leipzig, Werk 2
14.04.2017: Hamburg, Docks
15.04.2017: Cologne, E-Werk
20.04.2017: Stockholm, Berns
29.04.2017: London, Printworks
04.05.2017: Amsterdam, Melkweg
05.05.2017: Mastrich, Complex
06.05.2017: Rimini, MIF Festival
19.05.2017: Frankfurt, Batschkapp
20.05.2017: Luxembourg, Den Atelier
26.05.2017: Munich, Muffathalle
27.05.2017: Umag, Sea Star Festival
09.06,2017: Madrid, La Riviera
17.06.2017: Warsaw, Institue of Power Engineering
09.07.2017: Turin, Kappa FuturFestival
16.07.2017: Freiburg, SEA YOU Festival