Nxitoni të shihni dyqanin e Daft Punk përpara se të mbyllet përgjithmonë

Me siguri që keni dëgjuar se Daft Punk ka hapur sëfundmi një pop-up shop në Los Ageles. Dyqani përmban një gamë të gjerë produktesh si rroba, statuja dhe sigurisht maksat e famshme. Nxitoni për ta parë, sepse nuk ka shumë kohë, me 19 shkurt dyqani do të mbyllet përgjithmonë. Dhe për ju që nuk shkoni dot deri në Amerikën e largët, kemi menduar ne. Shihni videon më poshtë.