Dëgjoni këtë version të rrallë alternativ të albumit më të fundit të Nicolas Jaar

Versioni "Network" mund të dëgjohej vetëm në radio stream deri tani.
Pak pas publikimit të albumit të suksesshëm Sirens vjeshtën e kaluar, Nicholas Jaar publikoi edhe networkun inovativ online Other People. Nëse ishit mes fatlumeve që dëgjuan kanalin 333 të stacionit radio pak përpara publikimit të albumit, mund të keni dëgjuar vesionin "Network" të tij. Për ata që nuk qenë kaq me fat, Jaar ka publikuar të gjithë albumin on-demand në Youtube. Mund ta degjoni dhe të shihni Slices të muzikantit New Yorkez më poshtë.