Ben Klock dhe Marcel Dettmann së bashku për publikimin e 100-të të Ostgut Ton

Dj-të e njohur techno bashkohen përsëri në studio.
Që tani 2017 duket si një vit shumë interesant për fansat e muzikës. Me sa duket edhe të fiksuarit pas technos, edhe të përhershmit e Berghain di të presin së bashku për diçka: bashkëpunimin e Ben Klock dhe Marcel Dettmann nën emrin Dettman|Klock, EP 40 minutëshe "Phantom Studies", që shënon edhe publikimin e 100-te të Ostgut Ton. Nuk egzistojnë klipe deri më tani por parandjejmë që do të jetë fantastik.