Kjo është dasma më Kraftwerkiane e bërë ndonjëherë

E mbani mend djalin që e kishte emrin Kraftwerk? Epo ai sapo u martua me një vajzë me emrin Kraftwerk.
A e mbani mend djalin nga Florida që quhej Kraftwerk? Me sa duket ai ka gjetur dikë që adhuron Kraftwerk po aq sa ai.
Çifti, emrat e vërtetë të të cilëve janë David Sanborn dhe Jen Huber, se bashku kremtuan martesën e tyre në dasmën më Kraftwerkiane të të gjitha kohërave. Vetëm për një natë, Ella’s Americana Folk Art Café në tampa u transformua në një turmë njerëzish robotë me bluze të kuqe dhe kravata të zeza.
Urime Z. dhe Znj. Kraftwerk! Shihni më poshtë fotot e dasmës.