Njihuni me gjyshërit që nuk ndalojnë së festuari

Kush tha që jeta e natës është një sport vetëm për të rinjtë. Natyrisht që nivelet e intensitetit janë më të ulëta dhe dekori pak më ndryshe, por kërcimi ka të bëjë me atë që ti ndihesh, jo nga shpejtësia e lëvizjeve që bën. Kjo të paktën është ajo që zbuloi Dj Snowbro, një Dj me kohë të pjesshmë nga Belgjika, kur luajti në festën e nënës së tij me rastin e daljes në pension.
Gazetari shkroni një artikull për Digital DJ Tips, me këshilla të detajuara, nisur nga përvoja e tij si DJ për moshën e tretë. Për të qënë të sinqertë, kjo tingëllon më ndryshe nga a jo që bëmë javën e kaluar për 16 orë në Berghain, por kujt i bëhet vonë?
Ka ende shpresë për të ardhmen...