Bëni një Pushim të Shkurtër nga Tekno dhe Shijoni Këto 10 Pjesë Ambienti

Këto pjesë dhe seri miksimesh do t’ju rrethojnë nga një gjendje qetësie.

Ndërkohë që mund të keni serinë tuaj të preferuar të pjesëve tekno, muzika cilësore e ambientit është një pjesë esenciale e eksperiencës së dëgjimit të çdo dite. Çfarë do të ishte më efektive për të mbyllur një ditë se sa një rang me audio ambienti?

Fatmirësisht, ka një numër të konsiderueshëm dedikuar pjesësh duke ofruar një rang të gjerë tingujsh ambienti. Ne kemi përzgjedhur disa nga më të mirat nga legjendari novelisti grafik, Warren Ellis, Orbital Operations fantastike e të cilit ofron informacion rrëzëllitës nga kudo në web. Në buletinin e tij informativ, ndan disa nga pjesët më të preferuara të ambientit që e ndihmojnë të jetë i frymëzuar. Listën e gjeni të renditur më poshtë dhe më pas shikoni rregjistrimet ekskluzive të EB.tv gjatë performancës live në Berlin të Tycho.  

1. The Chant of Le Barroux

2. Syndae Podcast

3. Future Astronauts Podcast

4. Ambient Atomic Orbitals

5. The Black Dog

6. Ambient Rushton Podcast

7. Ultima Thule

8. Hypnagogue Podcast

9. Repose Podcast

10. Ambient Soundbath Podcast