A Mund të Jetë Kjo Mënyra më e Vogël për të Rregjistruar Muzikë?

Përjetoni kënaqësinë dhe sfidën e të luajturit muzikë me pajisjen më të vogël të rregjistrimit.

Ne nuk jemi të sigurtë për muzikën “drone” që dëgjoni, por zakonisht zhanri kërkon fuqinë e kohëzgjatjes që të ketë efektin e dëshiruar. Si mund të pritet që muzika “drone” të shpaloset kur luhet nga një sipërfaqe prej pak centimetrash? Nuk jemi shumë të sigurtë.

Por mënyra në fjalë mban ekskluzivitetin e artistit eksperimental Zebra Mu. Pajisja me një diametër prej pak centimetrash u krijua nga vetë Zebra Mu, i cili e përshkruan si “pajisja më e vogël në botë.”

Nuk jemi të sigurt nëse tingujt janë të mirë por duke qenë se diamentri është prej pak centimetrash, është e sigurtë që nëse muzika nuk është e mirë do të përfundojë shumë shpejt. Gjeni më shumë informacion këtu dhe ndjeni dashurinë për disqet vinyl me EB.tv dhe DJ si Steffi, Marc Schneider dhe Finn Johannsen më poshtë.